Ποιος χτίζει την ομάδα του μέσα στην ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ, ο Βασίλης Θωμόπουλος ανέλαβε επισήμως καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης και ξεκινά, ήδη, να χτίζει τη δική του ομάδα. Δεν είναι «νέος» στο Ραδιομέγαρο, αλλά παλιά καραβάνα με πολιτικό ραντάρ και γερό GPS που, όπως γράφει η Σόνια Χαϊμαντά στο mononews, γνωρίζει καλά τα πατήματα (και τα «κουμπιά») των ανθρώπων του. Όσοι τον ξέρουν προσωπικά, ξέρουν και πώς να του μιλούν. Οι υπόλοιποι, απλώς προσαρμόζονται γρήγορα: νωρίς ξύπνημα, ενημέρωση με ρυθμό και… λιγότερο comfort zone.
Δύσκολος coach, ο Θωμόπουλος φέρνει έναν πιο σφιχτό και ουσιαστικό έλεγχο στην ενημέρωση.
Ο Τάσσος Οικονόμου παραμένει Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Ενημέρωσης Διαδικτύου έως τις 29/6/2025, οπότε και προγραμματίζεται αλλαγή προσώπου, με τον νέο γενικό να έχει τον τελευταίο λόγο.
Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε πως ο Δημήτρης Αθανασόπουλος αναλαμβάνει για έναν χρόνο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών, ενώ η Ελένη Καμπάκη αναλαμβάνει Συντονίστρια Ενημερωτικού Περιεχομένου στην ίδια Διεύθυνση, με σαφή εντολή να ισχυροποιήσει τη γραμμή ενημέρωσης της ΕΡΤ στην περιφέρεια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου