Ποιος πλήρωσε την πανάκριβη διαμονή του Μητσοτάκη και της οικογένειάς του στο Costa Navarino για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γάμο του κορυφαίου μπασκεμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο πανάκριβο θέρετρο «Costa Navarino», παρουσία δεκάδων υψηλών προσκεκλημένων, παρευρέθηκε ολόκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με το olympia.gr, η οικογένεια διέμεινε στις πολυτελέστερες σουίτες του συγκροτήματος. Είναι λοιπόν εύλογο το ερώτημα: Ποιος πλήρωσε για τις πολυτελείς διακοπές της οικογένειας Μητσοτάκη στο Costa Navarino; Το ερώτημα δεν είναι τόσο αυτονόητο. Μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης να ήταν προσκεκλημένος στον πολυτελή γάμο, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να δέχεται δώρα τέτοια αξίας.

Εάν ο Μητσοτάκης πλήρωσε μόνος του την πολυτελή διαμονή του, οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα τα παραστατικά. Εάν δεν την πλήρωσε, τότε πρόκειται για δωροληψία.

Ενώ ακόμα περιμένουμε από τον κύριο Μητσοτάκη να μας πει ποιος πλήρωσε τα εισιτήρια αξίας χιλιάδων ευρώ για να παρακολουθήσει με καπέλο και μάσκα τον αγώνα του NBA – τον Μάιο του 2022, όταν τον κάρφωσε ο Αμερικανός εκφωνητής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ