Ποιον υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ψηφίζει ο Άρης Πορτοσάλτε – Ποιον εμπιστεύεται για μετά τον Μητσοτάκη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται. Το ξέρουν όλοι.

Κάπως έτσι ο ΣΚΑΪ και ο Άρης Πορτοσάλτε δεν κρύβουν την προτίμησή τους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Δεν κρύβουν ότι προτιμούν την αγαπημένη του συστήματος Μαξίμου και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Άννα Διαμαντοπούλου. Της πολιτικού που ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ κι εκεί που ήταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Και το κάνει αυτό ενώ είναι γνωστές οι σχέσεις της τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον βασιλικότερο του Βασιλέως, Γιώργο Φλωρίδη, ο οποίος απαρνήθηκε την ιστορία του στην Δημοκρατική Παράταξη και έγινε πιστός υπηρέτης του συστήματος Μητσοτάκη.

Οι τηλεθεατές έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν ο Άρης Πορτοσάλτε “κατέρρευσε” κατόπιν της επισήμανσης του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ότι στο γκάλοπ του Μαξίμου αναφορικά με το debate η Άννα Διαμαντοπούλου βγήκε πρώτη επειδή ψήφισε το… κοινό του ΣΚΑΪ. Η έκρηξη του Άρη Πορτοσάλτε, γνωστού για τα ραβασάκια που λάμβανε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις ραδιοφωνικές τους συνεντεύξεις, δεν έχει προηγούμενο. Ένιωσε προσβεβλημένος ο δημοσιογράφος που λάμβανε εντολές για το τι θα ρωτούσε τον “Μωυσή” της εγχώριας πολιτικής σκηνής.

Ο Άρης δεν τήρησε τα προσχήματα. Το είπε καθαρά. «Εγώ θα έδινα ευθαρσώς και το δηλώνω την ψήφο μου στην κ. Διαμαντοπούλου…». Όχι για συνεργασίες και τέτοια… Αλλά για το μετά. Το “μετά” τον Μητσοτάκη. Την βλέπει πρωθυπουργό την Άννα Διαμαντοπούλου ο Άρης Πορτοσάλτε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...