Πλήρης επιβεβαίωση του Periodista.gr για τη συγκυβέρνηση που ψήνεται με Μητσοτάκη και Λατινοπούλου

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από τις αποκαλύψεις της ΠΥΘΙΑΣ, εδώ στο PERIODISTA.GR (Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ ΕΔΩ), αναφορικά με το σχέδιο που προωθούν επιχειρηματικοί και πολιτικοί κύκλοι για συγκυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκης με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και το ακροδεξιό κόμμα της και η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ωσάν να πρόκειται για συνιστώσα της ΝΔ του Μητσοτάκη, παρεμβαίνει στο θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας προτείνοντας Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Αφροδίτη Λατινοπούλου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Είναι εμφανές ότι τόσο για την πολιτική ύπαρξη της ίδιας, όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον οποίο σχεδιάζεται να συγκυβερνήσει, η Αφροδίτη Λατινοπούλου εκφράζει την αγωνία της για το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κόμμα – έκπληξη στα Δεξιά της ΝΔ.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει η ιστοσελίδα dnews για τις εξελίξεις:

Ένα-ένα τα κομμάτια μπαίνουν στο παζλ: Πρώτα ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει «ανομοιόμορφο» το χώρο δεξιά της ΝΔ αποφεύγοντας τους αποκλεισμούς από δυνητικές κυβερνητικές συνεργασίες, μετά ο Αδ. Γεωργιάδης (στον ρ/σ «Παραπολιτικά») εξηγεί ότι «ακροδεξιά είναι τα αντικοινοβουλευτικά κόμματα» και στη συνέχεια η πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου (στον ΣΚΑΪ) προτείνει για ΠτΔ τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της ΝΔ Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. Και όλα μπερδεύονται γλυκά…

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ