Περασμένα ξεχασμένα: Το βίντεο με τον άγριο καβγά ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Βενιζέλο που έμεινε στην ιστορία (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σάλος προκλήθηκε τις προάλλες όταν αποκαλύφθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο πλαίσιο της οποίας ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την σκοτεινή υπόθεση του σκανδάλου Novartis. Βέβαια, από την Αμαλίας διέψευσαν με χλιαρές διαρροές σε… χλιαρούς δημοσιογράφους τη συνάντηση, αλλά η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι πείστηκαν.

Θα σας παρουσιάσω σήμερα ένα βίντεο. Ένα βίντεο με έναν άγριο καβγά του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Οκτώβρη του 2011, ακριβώς 13 χρόνια πριν. Πρόκειται για την συγκυρία που μπορούμε να ορίσουμε ως αφετηρία της πορείας για την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία. Το βίντεο από μόνο του δεν λέει κάτι. Όμως, αν το αντιπαραβάλλει κανένας με τα όσα κάνει στο παρασκήνιο ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα, τότε αποκαλύπτεται και το μέγεθος της ντροπιαστικής συνθηκολόγησης του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού με τη διαπλοκή, με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που τον πολέμησαν με λύσσα και σήμερα για εξασφαλίσει ένα πολιτικό μέλλον, τα έχει βρει μαζί τους. Κάθε μέρα θα σας παρουσιάζω και από ένα τέτοιο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα. Ίσως έτσι πειστούν και οι πλέον δύσπιστοι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση αν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιράν – Η ανάλυση της Citigroup

Καθώς η προοπτική μιας διευρυμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή...

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...