Πειραιάς: Νεκρός 39χρονος που πυροβολήθηκε από 68χρονο – Του έριξε στο κεφάλι εξ επαφής – Βίντεο ντοκουμέντο (vid)

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 39χρονος που πυροβολήθηκε σήμερα το μεσημέρι από 68χρονο σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147 στον Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν ο θύτης και το θύμα του αιματηρού περιστατικού διαπληκτίστηκαν στο εν λόγω πάρκινγκ στον Πειραιά.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος εμπλεκόταν σε σκηνικό έντασης στο πάρκινγκ αυτό, λένε μάρτυρες.

Φεύγοντας από το σημείο, ο 68χρονος προειδοποίησε με νόημα τον 39χρονο ότι… θα επιστρέψει.

Κανείς δεν φανταζόταν την τραγωδία που θ’ ακολουθούσε. Ο 68χρονος, όντας οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησε εξ επαφής τον 39χρονο στο κεφάλι. Το θύμα της ένοπλης επίθεσης έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν ήταν πάρα πολύ αργά για τον ίδιο.

Όταν τον πήραν για να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο, δεν είχε σφυγμό. Τον πήγαν στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, το οποίο εφημερεύει. Εκεί, διαπιστώθηκε ο δυνατός του. Η δολοφονία έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της περιοχής.

Μαρτυρία από το σημείο:

Ο δράστης συνελήφθη επί τόπου από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΠΗΓΗnewsit.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1