ΠΑΣΟΚ: Ψηφίζεις Χάρη Δούκα και βγαίνει Τσίπρας, ψηφίζεις Άννα Διαμαντοπούλου και βγαίνει Μητσοτάκης

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εισέλθει σε τροχιά γοργής διάλυσης με ευθύνη των άθλιων πραξικοπηματιών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έχουν ήδη καταδικαστεί στη συλλογική συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου, των φίλων και των ψηφοφόρων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και ενώ στο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη η εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας, ο ευρύτερος χώρος της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς έχει μετατραπεί σε αρένα ανταγωνισμού επιχειρηματικών και τραπεζικών συμφερόντων, εξωθεσμικών παραγόντων και πολιτικών κύκλων που επιδιώκουν να ρυθμίσουν το πολίτικό σκηνικό σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τους αντικειμενικούς σκοπούς τους.

Έχουμε και λέμε:

  1. Στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη πραξικοπηματικού χαρακτήρα διαδικασία, με τη συνδρομή και κύκλων της διαπλοκής, για την αποκαθήλωση του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος
  2. Στο ΠΑΣΟΚ διαπλεκόμενα συμφέροντα στηρίζουν την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα ώστε – σε μια παράλληλη διαδικασία με τις εξελίξεις διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ – να προχωρήσει το project του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, του οποίου δρομολογείται να ηγηθεί ο απαξιωμένος στη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου, Αλέξης Τσίπρας.
  3. Είναι κραυγαλέα η στήριξη του συστήματος του Αλέξη Τσίπρα στον Χάρη Δούκα. Αποδεικνύεται και από την – χωρίς να τηρεί τα προσχήματα – αρθρογραφία του υποστηρικτή και συνομιλητή του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και νέου εκλεκτού της διαπλοκής, από την αρθρογραφία δηλαδή του Βασίλη Σκουρή στην ιστοσελίδα dnews.gr που στηρίζει Τσίπρα και Δένδια. (Να, δείτε ΕΔΩ)
  4. Στο ΠΑΣΟΚ αποκαλύφθηκε το ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ σκάνδαλο του κοινού χειριστή των λογαριασμών στα social media των Άννας Διαμαντοπούλου και Νίκης Κεραμέως. Καθίσταται απολύτως αντιληπτό – όπως εξάλλου έχει αποκαλύψει το PERIODISTA.GR και η στήλη – ότι η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή συνεννόησης με το Μέγαρο Μαξίμου, είναι η “φυτευτή” του συστήματος Μητσοτάκη στην εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας στο πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα, ώστε να ελέγξει τις εξελίξεις – σύμφωνα με τις πολιτικές του επιδιώξεις – και εντός του ΠΑΣΟΚ.

Λοιπόν, ένα κι ένα κάνουν δύο. Ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ: Αν ψηφίσεις Χάρη Δούκα θα σου βγει Αλέξης Τσίπρας και τότε ξέχνα το ΠΑΣΟΚ που ήξερες. Αν ψηφίσεις Άννα Διαμαντοπούλου, τότε θα σου βγει Μητσοτάκης. Τότε το ΠΑΣΟΚ σου θα γίνει η ουρά του Μητσοτάκη και της Δεξιάς.

Η επιλογή είναι στο χέρι σου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ