ΠΑΣΟΚ: Πόσες υπογραφές μάζεψε ο κάθε ένας από τους υποψηφίους για την ηγεσία – Επίδειξη δύναμης από Ανδρουλάκη

Στην τελική ευθεία για την εσωκομματική αναμέτρηση του Οκτωβρίου εισέρχονται οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ καθώς το βράδυ της Δευτέρας κατατέθηκαν επισήμως οι υποψηφιότητες για την προεδρία του Κινήματος.
Την Τρίτη, το αρμόδιο όργανο, η ΕΔΕΚΑΠ, θα συνεδριάσει για να επικυρώσει τις υποψηφιότητες δίνοντας έτσι και επισήμως το χρίσμα του υποψηφίου.

Θα ακολουθήσει στις 15 Σεπτεμβρίου η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής όπου θα παρουσιαστούν επίσημα οι υποψηφιότητες.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 24.810 υπογραφές από μέλη του κόμματος και 170 από μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ο Χάρης Δούκας είχε καταθέσει 100 υπογραφές απο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο αριθμός των υπογραφών μελών του κόμματος), ο Μιχάλης Κατρίνης 14.000 υπογραφές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Νάντια Γιαννακοπούλου περίπου 8.500 υπογραφές, ο Παύλος Γερουλάνος πάνω από 8.000 υπογραφές και η Αννα Διαμαντοπούλου 7000 (οι οποίες κατατέθηκαν ψηφιακά). Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως ο Γιάννης Κανελλάκης σημείωνε πως είχε τις υπογραφές αλλά δεν θα τις κατέθετε (κάνοντας αναφορά στα προσωπικά δεδομένα).

Yπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον 5.000 υπογραφές μελών του κόμματος ή τις υπογραφές του 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ