Πασίγνωστος δημοσκόπος Η έντρομη κλίκα των πραξικοπηματιών του ΣΥΡΙΖΑ χαντάκωσε τον Δούκα – Πως το 54-46% έγινε 60-40% σε ένα βράδυ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οι πραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η θλιβερή κλίκα του που αποκαθήλωσε (προς το παρόν) τον Στέφανο Κασσελάκη και του απαγόρευσε με άθλιες μεθοδεύσεις (προς το παρόν) να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής (προς το παρόν) αντιπολίτευσης, “δούλεψε” εδώ και καιρό ΌΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟ PERIODISTA.GR – επάνω σε ένα σχέδιο το οποίο ήταν το εξής: Ρευστοποίηση – ακόμη και διάλυση – του ΣΥΡΙΖΑ και εφόσον εκλεγόταν ο Χάρης Δουκας στο ΠΑΣΟΚ, συνεννόηση για την ενσωμάτωση των δυνάμεων που λειτούργησαν σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη σε ένα ευρύ κεντροαριστερό σχήμα. Τελικός στόχος ήταν η ολική επαναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πολιτική σκηνή, ώστε να ηγηθεί ενός ελεγχόμενου από τη διαπλοκή πόλου συναίνεσης στην επιβολή δοτού πρωθυπουργού.

Όταν, τα τελευταία 24ωρα, οι πραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ αντιλήφθηκαν ότι ο Χάρης Δούκας ηττάται κινήθηκαν με ταχύτητα ώστε να αποκλείσουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την διαδικασία εκλογής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος; Κάποιοι από τους πραξικοπηματίες – ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ – είχαν προχωρήσει σε παρασκηνιακές συμφωνίες με την πλευρά Δούκα ώστε να μεταπηδήσουν στο ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση που ο Δήμαρχος Αθηναίων θα κέρδιζε. Η ήττα του Χάρη Δούκα και η βέβαιη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη θα τους άφηναν πολιτικά ξεκρέμαστους και άφραγκους. Έπρεπε λοιπόν να γίνουν οι διαχειριστές της συρρικνωμένης κρατικής χρηματοδότησης και να κρατήσουν, φυσικά, τις καρεκλίτσες τους.

Ευτυχώς, ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθώντας τις γελοιότητες των πραξικοπηματιών στον ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβε το παιχνίδι που παιζόταν και φυσικά, έχοντας σε πλήρη λειτουργία το ένστικτο αυτοσυντήρησης και επιβίωσης, έκλεισε μία για πάντα την πόρτα σε κάτι Σπίρτζηδες, Ζαχαριάδηδες και ΣΙΑ, οι οποίοι είναι ήδη πολιτικά τελειωμένοι και θα το αντιληφθούν πολύ σύντομα.

Δημοσκόπος με τον οποίο επικοινώνησε η στήλη υποστηρίζει ότι η διαφορά ανάμεσα σε Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα ήταν πολύ πιο μικρή από το 60-40% που έκρινε την αποψινή εσωκομματική αναμέτρηση στο ΠΑΣΟΚ. Μου είπε ότι η διαφορά ήταν στο 54-46. Μετά, όμως, την χθεσινή άθλια και αντιδημοκρατική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ, η πλάστιγγα στο ΠΑΣΟΚ έγειρε συντριπτικά προς την πλευρά Ανδρουλάκη. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπισε με τρόμο το ενδεχόμενο να φορτωθεί τους πραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είναι πλέον απαξιωμένοι στη συνείδηση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν θέλησε να διαπραγματευτεί σε καμία περίπτωση να συνυπάρξει με τα ορφανά του Τσίπρα, με τον καταδικασμένο Νίκο Παππά, με τους χρεοκοπημένους πολιτικά Χρήστο Σπίρτζη και Γιώργο Ζαχαριάδη, με την πολιτικά “καμένη” Ρένα Δούρου και με άλλα… μπουμπούκια.

Μείνετε συντονισμένοι διότι οι αποκαλύψεις από εδώ και πέρα δεν θα έχουν τέλος. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό για τον βρόμικο ρόλο της κλίκας…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ