Πασίγνωστη εκατομμυριούχος η γυναίκα που βρέθηκε σφαγμένη στη Βαρβάκειο

Η εξάρτησή της από την κοκαΐνη οδήγησε την 60χρονη γυναίκα που βρέθηκε σφαγμένη από τον σύντροφό της στη Βαρβάκειο Αγορά, στην απόλυτη καταστροφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα του στυγερού εγκλήματος, προερχόταν από επιφανή οικογένεια με μεγάλη περιουσία. Μάλιστα, η γυναίκα είχε σπουδάσει ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, ωστόσο όχι μόνο δεν κατάφερε να εξελιχθεί στη ζωή της αλλά έχασε όλη την περιουσία για τα ναρκωτικά, στα οποία εθίστηκε από νεαρή ηλικία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του news247, η 60χρονη είχε κληρονομήσει ένα μεγάλο ακίνητο το οποίο πούλησε για ένα εκατομμύριο ευρώ. Όλα τα χρήματα που έλαβε από την πώληση, τα ξόδεψε στην κόκα.

Αφού έχασε όλα της τα χρήματα και την περιουσία, η 60χρονη περιπλανιόταν στην Ομόνοια, μαζί με τους τοξικοεξαρτημένους. Κάποια στιγμή, η ίδια διέμεινε σε δομή του ΟΚΑΝΑ, σε μια προσπάθεια να ορθοποδήσει. Στο πρόγραμμα αυτό, γνώρισε τον 42χρονο σύντροφό της, ο οποίος έγινε ο άνθρωπος που τη στέρησε τη ζωή με τον πιο βίαιο τρόπο. Ο 42χρονος ήταν για χρόνια χρήστης ηρωίνης και τελικά αποβλήθηκε από τον ΟΚΑΝΑ επειδή ήταν βίαιος.

Το θύμα και ο δράστης είχαν συλληφθεί πολλές φορές για μικροποσότητες ναρκωτικών.

Μέχρι στιγμής κανένας συγγενής της 60χρονης δεν την έχει αναζητήσει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο 42χρονος στους αστυνομικούς, η 60χρονη ήταν τόσο πολύ εθισμένη στην κοκαΐνη που έκανε ενδοφλέβια χρήση, γεγονός που είναι εξαιρετικά σπάνιο. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε φορά που έκανε χρήση, η ίδια γινόταν πολύ επιθετική και ξεσπούσε με έντονο τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εντόπισαν τον δράστη από τις κάμερες της περιοχής διαπίστωσαν ότι έμενε σε κακόφημο ξενοδοχείο της περιοχής. Ο 42χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του με μαχαίρι.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το πρωί της Τρίτης, αφού προμηθευτήκαν τις δόσεις τους, έκαναν χρήση ναρκωτικών στην Πλατεία Βαρβακείου και στη συνέχεια ο ίδιος πήγε στην τουαλέτα. Όταν γύρισε, η 62χρονη σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ήταν επιθετική και άρχισε να τον βρίζει. Τότε, όπως ισχυρίστηκε ο δράστης, πιάστηκαν στα χέρια, ενώ εκείνη κρατούσε ένα μαχαίρι. Αφού κατάφερε να της αρπάξει, άρχισε να την μαχαιρώνει με μένος. Ο ίδιος δεν κατάφερε να εξηγήσει πώς την μαχαίρωσε 20 φορές.

Έπειτα, ο ίδιος είπε ότι έφυγε από το σημείο και πέταξε το μαχαίρι σε κάδο σκουπιδιών, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί. Όσον αφορά την τσάντα της γυναίκας που έλειπε και το κομμένο λουρί που βρέθηκε δίπλα της, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τίποτα και ότι την έκλεψε άλλο άτομο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο που διέμενε, τα ρούχα που φορούσε κατά την διάρκεια του εγκλήματος και ήταν γεμάτα αίματα, αλλά και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...