Χωρισμένη στα δυο η ΝΔ: Κεντροδεξιοί εναντίον Ακροδεξιών

Ο κόσμος της ΝΔ εμφανίζεται διχασμένος να παρακολουθεί από τη μία τον πρωθυπουργό να αναπτύσσει το αφήγημα του για τον κεντρώο χώρο, λέγοντας ότι η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα της Ευρώπης και από την άλλη. να βλέπουν στελέχη της ΝΔ να επικροτούν τους αστυνομικούς -οι οποίοι έδρασαν χωρίς εντολή- με ακραίες απόψεις.

Τα γεγονότα στο Πέραμα, αλλά και η στάση των στελεχών της ΝΔ ωστόσο, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις μέσα στο κυβερνών κόμμα, καθώς το θέμα ακουμπάει τον μέσο δεξιό ψηφοφόρο ο οποίος επιθυμεί να υπάρχει ασφάλεια στην χώρα, αλλά από την άλλη είναι αρνητικός στην αστυνομική βία ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα άοπλο θύμα.

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και της πολιτικού με την ΝΔ, Αφροδίτης Λατινοπούλου, όπως ήταν φυσικό πυροδότησαν το κλίμα μέσα στο κυβερνών κόμμα. «Είναι απολύτως προφανές ότι οι αστυνομικοί έκαναν καλά την δουλειά τους και ότι προστάτευσαν αμυνόμενοι και την ζωή τους και το Κοινωνικό Σύνολο. Μπράβο τους», σχολίασε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο twitter o κ. Γεωργιάδης, αναδημοσιεύοντας το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για το συμβάν στο Πέραμα, ενώ η κα. Λατινοπούλου ανέφερε ότι: «Όταν σου κάνει νόημα η αστυνομία να σταματήσεις για έλεγχο, σταματάς. Δεν πας να διεμβολίσεις τις μηχανές τους, για να διαφύγεις. Εύγε στους αστυνομικούς στο #Περαμα που έπραξαν τα αυτονόητα απέναντι στους τσιγγάνους και γρήγορη ανάρρωση στους 6 αστυνομικούς που τραυματίστηκαν», σχολίασε η κα Λατινοπούλου και κάτω από την ανάρτησή της έχει γίνει «χαμός» από σχόλια!

Όλα αυτά την στιγμή που σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της «Καθημερινής» υπήρξε στη καλύτερη περίπτωση ασυνεννοησία ανάμεσα στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και τους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ