Χαμός στο ΠΑΣΟΚ λόγω της ταύτισης με τον Τσίπρα – Ποιοι ΣΥΡΙΖαίοι αποκαλούσαν «πρόεδρο» τον Ανδρουλάκη κάνοντας τις φήμες να οργιάζουν

Διαβάστε τι αποκαλύπτει το zoornalistas:

Διαχωριστικές γραµµές με τον ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν το τελευταίο διάστημα στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς στο παρασκήνιο η συζήτηση περί ταύτισης των δύο κομμάτων τείνει να παγιωθεί προκαλώντας
δομική ζημιά στο ΠΑΣΟΚ. Οσοι συμφωνούν πως η συγκεκριμένη φήμη είναι καταστροφική για το κόμμα, προτείνουν σαφείς αποστάσεις από την Κουμουνδούρου με συγκεκριμένες αναφορές για τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Κάτι που κάνει η Ν.Δ., αλλά φαίνεται να έχει ξεχάσει το ΠΑΣΟΚ.
***
Οι προερχόµενοι πάντως από το ΠΑΣΟΚ, συριζαίοι, τρέφονται από τη συγκεκριμένη φήμη και καθόλου δεν τους πειράζει. Φάνηκε την Παρασκευή στην εξεταστική επιτροπή, όταν εμφανίστηκε με πατερίτσες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τότε, Ραγκούσης, Τζάκρη και Τόλκας του ευχήθηκαν περαστικά με την προσφώνηση «πρόεδρε», που βγήκε αβίαστα από τα χείλη τους.
***
Αντίθετα, η Εύα Καϊλή είναι πιο απόμακρη και μιλάει πιο σκληρά για τον πρόεδρο του κόμματος. Οπως έμαθα, το προηγούμενο διάστημα η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε σειρά από ραντεβού με υποστηρικτές της στην Αθήνα. Η Εύα δεν ήταν φιλική έναντι της ηγεσίας του κόμματος, κινούμενη στη λογική πως δεν αντιλαμβάνεται τις επιθέσεις και την κόντρα που έχει ανοίξει μαζί της η Χαρ. Τρικούπη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...