Το πρόσωπο με το οποίο θα απαντήσει η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Τσαπανίδου

Καθώς φαίνεται ότι απομακρύνεται το σενάριο να αναλάβει εκπρόσωπος της Ν.Δ. κατά την προεκλογική περίοδο ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς – ο οποίος φαίνεται ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, καθώς «κοιτάζει» προς την Περιφέρεια Αττικής –, στην κυβέρνηση ψάχνουν το πρόσωπο που θα αντιπαρατεθεί με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Κάποιες πληροφορίες λένε, μάλιστα, ότι από την Πειραιώς… καλοκοιτάζουν προς τις Βρυξέλλες και προς την ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία έχει αναλάβει εκπρόσωπος της ευρωομάδας του κόμματος και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρείται άκρως επιτυχημένη στον ρόλο αυτόν σε μια δύσκολη περίοδο, καθώς «τρέχουν» ταυτόχρονα (μεταξύ άλλων) το θέμα των υποκλοπών και το «Qatargate».

Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι ήδη υπάρχει και… προηγούμενο, καθώς η Μαρία Σπυράκη ήταν εκπρόσωπος της Ν.Δ. πριν από τις εκλογές του 2019 και, ταυτόχρονα, επιτελούσε τα καθήκοντά της στην Ευρωβουλή. Πάντως, ακόμα κι αν το σενάριο αυτό δεν «προχωρήσει», οι πληροφορίες λένε ότι η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. θα έχει έντονη παρουσία στα ΜΜΕ κατά την προεκλογική περίοδο, καθώς δεν έχει περιορισμούς εμφανίσεων όπως οι υποψήφιοι βουλευτές. Ίδωμεν…

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ