Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για ένα πιθανό κόμμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – Ποιο κόμμα θα λεηλατούσε

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα στον Τύπο κάνουν λόγο για κάθοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις εκλογές. Και μπορεί ο ίδιος να μην τα έχει επιβεβαιώσει ποτέ, είναι δεδομένο όμως ότι η συγκεκριμένη φημολογία έχει δημιουργήσει έναν μικρό πανικό στα επιτελεία των κομμάτων.

Τι δείχνουν όμως οι κρυφές δημοσκοπήσεις για τη δυναμική που θα είχε ένα κόμμα Γιαννακόπουλου, αν το έπαιρνε απόφαση. Σύμφωνα με το instanews.gr άνθρωπος που έχει γνώση των δημοσκοπήσεων που παραγγέλνουν τα ίδια τα κόμματα και σπάνια πέφτει έξω σε όσα λέει. δίνει την εξής απάντησή του στο ερώτημα για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων αν το κόμμα Γιαννακόπουλου κατέβαινε στις εκλογές.

  1. Θα έμπαινε για πλάκα στη βουλή
  2. Θα ήταν σίγουρα τρίτο κόμμα με δυναμική για ακόμα πιο ψηλά
  3. Θα είχε πολύ υψηλά ποσοστά μεταξύ των οπαδών και των άλλων ομάδων και όχι μόνο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ίδιος ρεπορτάζ, ο συνομιλητής έκλεισε την κουβέντα με δυο ακόμη παρατηρήσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με τις επίσημες δημοσκοπήσεις. Προέβλεψε ότι δεν πρόκειται να δούμε αντίστοιχη ερώτηση, καθώς δεν υπάρχει καμία ένδειξη αυτή τη στιγμή ότι θα δούμε κάποια κίνηση από την πλευρά Γιαννκόπουλου, οπότε οι δημοσκόποι δεν μπορούν να βασιστούν σε εικασίες.

Η δεύτερη είναι και η σημαντικότερη. Προέβλεψε ότι θα έκλεβε ψήφους απ’ όλα τα κόμματα, όμως εκείνο που θα είχε τις μεγαλύτερες απώλειες αν όντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχωρούσε σε κάποια πολιτική κίνηση, θα ήταν η Νέα Δημοκρατία

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ