Τα «ιερά» τριήμερα του Μητσοτάκη – Έχει καιρό να μείνει σαββατοκύριακο στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός

Καίτοι ο πρωθυπουργός προσέχει πολύ τα θέματα επικοινωνίας και γνωρίζει πολύ καλά ότι η δημόσια συζήτηση για την ανάπαυλα και τις διακοπές του προκαλεί πολιτικό κόστος, έχει αποφασίσει να… μην κάνει πίσω.

Συγκεκριμένα, αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δημοσίως -σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου- καλέσει τους υπουργούς του να μην κανονίζουν διακοπές, ο ίδιος έχει καιρό να μείνει σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Μετά τα «πήγαινε-έλα» στο εξοχικό του στην Τήνο για αρκετά συνεχόμενα και διαδοχικά σαββατοκύριακα, αλλά και το περίφημο δείπνο με τον Τομ Χανκς και τον Τζεφ Μπέζος στην Αντίπαρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκμεταλλεύθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο την απόφασή του για περιοδεία σε Μεσσηνία-Αρκαδία, ώστε να απολαύσει τις περιποιήσεις των επιτελών του θερέτρου της Πύλου «Costa Navarino».

Ο πρωθυπουργός απόλαυσε το ξενοδοχείο της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, ενώ σύμφωνα με το matrix24.gr, δε θα ήθελε ούτε να διανοηθεί ότι το ποσό των 21.000 ευρώ που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» ως έξοδα για την περιοδεία Μητσοτάκη στη Μεσσηνία και την Αρκαδία περιλαμβάνει το κόστος διαμονής του πρωθυπουργού το σαββατοκύριακο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ