Σοκ στην «Αγία Οικογένεια»: Πόλεμος σε Μητσοτάκη – Κεραμέως από την «πειρατική» ΔΑΠ του Μπακογιάννη

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε τις προάλλες η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η ΔΑΠ Νομικής για το νομοσχέδιο που αφορά στα ΑΕΙ.

Η ΔΑΠ Νομικής εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της κυρίως για τη ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Παιδείας αναφορικά με τις φοιτητικές εκλογές και την ανάδειξη εκπροσώπων. Μεταξύ άλλων η γαλάζια παράταξη χαρακτηρίζει το νομοσχέδιο «βαθιά αναχρονιστικό».

Στη συνέχεια με ανακοίνωσή της μέσω του Γραφείου Τύπου, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ στράφηκε κατά της ΔΑΠ Νομικής, διαμηνύοντας ότι η εν λόγω ανακοίνωση δεν εκφράζει τις θέσεις της παράταξης. Γίνεται μάλιστα λόγος για άτομα «που εκπροσωπούν τη ΔΑΠ Νομικής, ενώ στην πραγματικότητα δε συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές».

Ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πάρα πολύ χοντρό παρασκήνιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ΔΑΠ Νομικής είναι η «πειρατική ΔΑΠ» του Κώστα Μπακογιάννη, που παίζει το δικό της παιχνίδι, δηλαδή το παιχνίδι του δημάρχου Αθηναίων, και η οποία βρίσκεται σε άμεση επαφή με τη ΔΑΠ Ρεθύμνου, επιρροής Κεφαλογιάννη.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω τότε εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι έχει ξεσπάσει εμφύλιος στην οικογένεια Μητσοτάκη, με τον Κώστα Μπακογιάννη να έχει ξεκινήσει τη «δολιοφθορά» σε βάρος της κυβέρνησης του θείου του.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ