Σε προεκλογικό πανικό στη ΝΔ μετά τις διαρροές

Ο θόρυβος που προκάλεσε η πρόθεση της ΝΔ να έχουν ολοκληρωθεί οι άδειες των εργαζομένων στο κόμμα, έως τα μέσα του Αυγούστου, έφερε αντιδράσεις πέρα από νέες σκέψεις για πρόωρες εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η τελική απόφαση θα ληφθεί προς τα τέλη Ιουλίου.

Παρόλα αυτά αρκετοί υπάλληλοι σπεύδουν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους μην τυχόν και δεν προλάβουν. Την ίδια ώρα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι κομματικές περιοδείες των υπουργών και η προσωπική τους προεκλογική εκστρατεία καθώς άπαντες προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα.

Νερό στο μήλο των πρόωρων εκλογών ρίχνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χθες παρουσίασε τέσσερις γυναίκες υποψήφιες. Ο λόγος για την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου που θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α εκλογική περιφέρεια Πειραιά, την Υφυπουργό για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα που θα είναι στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη που θα δώσει τη μάχη του σταυρού στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και την πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια.

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ