«Σε παρακαλώ πολύ, εδώ είναι…» – Χοντρό παρασκήνιο με πολλά νεύρα από τον Τσιόδρα στο Μαξίμου

Προχθές, Κυριακή, το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε να «διαφημίσει» την κυριακάτικη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Σωτήρη Τσιόδρα, ώστε να δείξει ότι οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον κορυφαίο λοιμωξιολόγο δεν έχουν διαταραχθεί… ούτε από την δημοσίευση της μελέτης, ούτε όμως από την επιχείρηση απαξίωσής της από πολλά κορυφαία κυβερνητικά στελέχη.

Όμως, παρά την επικοινωνιακή προσπάθεια και όπως μεταδίδει το matrix24.gr ο Τσιόδρας είναι ενοχλημένος και δεν το κρύβει -αν και δεν έχει αποφασίσει να μην εκθέσει, μαζί με τον καθηγητή Θεόδωρο Λύτρα- σε ποιους κυβερνητικούς έστειλε τη μελέτη. Χθες, λοιπόν, ο συνήθως μειλίχιος καθηγητής δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή του, καθώς κατά τη διάρκεια επιστημονικής ημερίδας του πανεπιστημίου Αθηνών, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο σε ποιον άνθρωπο «συγκεκριμένα» δόθηκε η μελέτη. 


Όμως, ο Τσιόδρας, πριν καν ολοκληρωθεί η ερώτηση, απάντησε κοφτά με τη φράση «Σας παρακαλώ πολύ, εδώ είναι επιστημονικό φόρουμ». Τότε, η δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς αισθάνεται με όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες. Όμως, εκείνος υπεξέφυγε και πάλι, λέγοντας ότι «η ερώτηση αυτή δεν είναι επιστημονική» και παραπέμποντας στην δήλωσή του την περασμένη Πέμπτη. Νεύρα, πολλά νεύρα

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....