Ποιους στην Κουμουνδούρου δεν… «χαλάνε» οι αποστάσεις Ακρίτα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αρκετοί στην Κουμουνδούρου έχουν προεξοφλήσει όχι μόνο ότι η Έλενα Ακρίτα θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την έχουν… «τοποθετήσει» κιόλας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών. Βεβαίως, όπως η ίδια λέει στους συνομιλητές της, το μόνο πλάνο που έχει είναι ότι σε δύο χρόνια βγαίνει στη σύνταξη -και πέραν τούτου, ουδέν.

Συν τοις άλλοις, προτάσεις της έχουν γίνει ξανά από την Κουμουνδούρου, αλλά η ίδια δεν τις αποδέχθηκε, προτιμώντας να παραμείνει στη δημοσιογραφία. Μάλιστα, η δριμεία κριτική που διατύπωσε την περασμένη εβδομάδα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την καταψήφιση των κυρώσεων στους αντιεμβολιαστές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο δείχνει ότι η Ακρίτα δεν έχει κανένα σχέδιο και δεν «δουλεύει» καμία υποψηφιότητα. «Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε στη Βουλή κατά των ποινών για τους ανεμβολίαστους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Ποιο το σκεπτικό σας ακριβώς να το καταλάβουμε κι εμείς; Το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι τραβολογάνε με μηνύσεις και αγωγές τους εκπαιδευτικούς μας που απλώς τηρούν τα μέτρα, καθόλου δεν σας ενόχλησε;», διερωτήθηκε η Ακρίτα, σε μία ανάρτηση που… μάλλον δεν μοιάζει με ανάρτηση επίδοξης υποψήφιας βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκαλύπτει το matrix24.gr, επειδή αρκετά στελέχη έχουν φιλοδοξίες για τον Βόρειο Τομέα -πλην των νυν βουλευτών-, δεν είναι λίγοι εκείνοι που… δε θα τούς «χαλάσει» να μην είναι υποψήφια η Έλενα Ακρίτα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...