Πληθαίνουν οι καταγγελίες για το ζεύγος Τζανακόπουλου – Αχτσιόγλου

Τη “Σκληρή επίθεση Λακόπουλου σε Τζανακόπουλο ότι υπονομεύει τον Τσίπρα για οικογενειακούς λόγους” αναδεικνύει στα “Παραπολιτικά” ο Ανδρέας Παπαδόπουλος θυμίζοντας και το θέμα που δημιουργήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ με το «κόψιμο» του πρώην υπουργού Εξωτερικών και επικεφαλής της κίνησης «Πράττω» Νίκου Κοτζιά από εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης. Σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά, το κόψιμό του έγινε με εντολή του γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλου. Το ζήτημα αυτό πήρε ευρύτερες κομματικές προεκτάσεις και είχε αποτέλεσμα τις αντιφατικές ανακοινώσεις της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει λοιπόν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για το θέμα: Αποτέλεσε ωστόσο και μια καλή αφορμή για τον αρθρογράφο και συνομιλητή του κ. Τσίπρα, Γιώργο Λακόπουλο προκειμένου να επιτεθεί με δριμύτητα στον Τζανακόπουλο για τη γενικότερη στάση του. Ο αρθρογράφος σε άρθρο στο anoixtoparathyro.gr υπό τον τίτλο: «Όταν ο Τζανακόπουλος γίνεται Σκουρλέτης και υπονομεύει τη διεύρυνση», αφού υπενθυμίζει όσα απαράδεκτα και αντιθεσμικά είχε κάνει ο κ. Τζανακόπουλος στην υπόθεση της Νοvartis, τον κατηγορεί ευθέως ότι υπονομεύει τον κ. Τσίπρα για λόγους που έχουν να κάνουν με τις μελλοντικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις προοπτικές που έχει οικογενειακό του πρόσωπο, εννοώντας φυσικά πως λειτουργεί προς όφελος των μελλοντικών φιλοδοξιών της συντρόφου του Έφης Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα γράφει ο Γ. Λακόπουλος:«Αν και σήμερα ο γραμματέας του κόμματος (σ.σ.: κόβει) έναν πρώην υπουργό που διάλεξε ως ομιλητή μια οργάνωση, τότε κόβει την προοπτική της διεύρυνσης και της επανασυσπείρωσης των δυνάμεων του ευρύτερου χώρου στο κόμμα».

Και προσθέτει με νόημα: « Αν δεν είναι έτσι, τότε ο γραμματέας οφείλει να επικοινωνήσει με τον Κοτζιά και να δώσει εξηγήσεις. Αλλιώς η περίεργη φημολογία για εμπλοκή του σε δραστηριότητες που αποβλέπουν στη μετά Τσίπρα εποχή – και μάλιστα για… οικογενειακούς λόγους- θα αρχίζει να γίνεται αποδεκτή».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....