Ο Άδωνις παρεξηγήθηκε με τον Δένδια για… λογαριασμό του έντρομου Μητσοτάκη

Tο «μούδιασμα» που επικρατεί στο Μαξίμου από προχθές για την «ηγετική» εμφάνιση του Νίκου Δένδια στη Βουλή -είναι η ίδια αμηχανία με εκείνη που αισθάνονταν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τον δημόσιο διαξιφισμό του υπουργού Εξωτερικών με τον τούρκο ομόλογό του, μες στην Άγκυρα.

Το ερώτημα, ωστόσο, είναι για ποιον λόγο εκείνος που ανέλαβε να «πυροβολήσει» τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας με ένα… βαρύ υπονοούμενο (ότι «ουδείς δικαιούται να υποκαθιστά τον πρωθυπουργό») δεν ήταν ένας εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Γεωργιάδης, βεβαίως, είναι φίλος με τον Μπογδάνο και προφανώς θα ήθελε να ηγηθεί, κάποια στιγμή, της «δεξιάς τάξης» του κυβερνώντος κόμματος.

Επίσης, ο Δένδιας, ειδικά λόγω της… προσήλωσής του στη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχει μόνο φίλους, αλλά και φανατικούς εχθρούς στους κόλπους της ΝΔ.

Ως εκ τούτου, η απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης να «πυροβολήσει» τον Δένδια είναι ευεξήγητη -αφήστε που έχει και μία «ειδική» πολιτική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήδη από το 2016, όταν τον στήριξε στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών…

ΠΗΓΗmatrix24.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ