Οι τρείς υπουργοί που έχουν προκαλέσει τρομακτικά προβλήματα στην κυβέρνηση και θα «τελειώσει» ο Μητσοτάκης στις εκλογές

Η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού -για την ακρίβεια η τριπλέτα Μενδώνη, Γιατρομανωλάκης, Αυγενάκης- έχει προκαλέσει μπελάδες στον Μητσοτάκη και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, που όλα μετριόνται σε ψήφους.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει το topontiki.gr:

– Από τη μία η Μενδώνη με υπερβολικά κόστη σε ταξίδια στο εξωτερικό -ούτε ο… Δένδιας να ήταν- και από την άλλη ο Γιατρομανωλάκης με τις αστοχίες στο θέμα των πτυχίων των θεατρικών σχολών ανάγκασαν το Μαξίμου να σαλπίσει υποχώρηση. Και άντε αυτό το μάζεψε ο Μητσοτάκης και τους άδειασε. Τα χιλιάδες ευρώ που ξοδεύτηκαν στα ταξίδια της υπουργού, άντε να τα πάρεις πίσω.

– Αν η ΝΔ γίνει ξανά κυβέρνηση (λέω αν, αν, αν,) τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού δεν την βλέπω να περνάει ούτε απέξω από το υπουργείο…

– Ο άλλος… πονοκέφαλος του πρωθυπουργού ονομάζεται Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, γενικώς τα έχει κάνει μαντάρα στον τομέα του και γι’ αυτό, έχουν να πουν ένα «καλό» λόγο ακόμα και βουλευτές του κόμματος του.

-Τελευταίο κατόρθωμα -και ζημιά στον Μητσοτάκη – είναι ο χειρισμός της υπόθεσης του ΟΑΚΑ για την ΚΑΕ παναθηναϊκός. Η τελευταία με ανακοίνωσή της, τον χαρακτηρίζει τον πιο αποτυχημένο υπουργό Αθλητισμού που πέρασε ποτέ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....