«Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες…» (vid)

Τις απαράδεκτες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχολίασε μιλώντας στον Alpha και την Ελεονώρα Μελέτη, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωσταντίνος Μπογδάνος.

«Οι δηλώσεις της Λατινοπούλου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες» είπε «αδειάζοντας» την πολιτεύτρια της ΝΔ την οποία ωστόσο χαρακτήρισε «φίλη» του.

«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, αν η ομορφιά αυτή πηγάζει από μέσα. Η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Τα πρότυπα της ομορφιάς αλλάζουν με τα χρόνια. Η γυναικεία όμως ομορφιά στο μάτι εκείνου που αγαπά την γυναίκα, μένει διαχρονική και αναλλοίωτη. Δεν υπάγεται ούτε σε προδιαγραφές και ούτε σε στάνταρ, λες και είναι αγωνιστικός ίππος η γυναίκα ή αυτοκίνητο. Οι γυναίκες όπως και οι άνδρες, είμαστε άνθρωποι και η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με στανταρισμένα κουτάκια, που πρέπει κανείς να βάζει “τικ”» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Κωσταντίνος Μπογδάνος είπε: «Σε αυτόν εδώ τον κόσμο υπάρχει πολύς χώρος για τις κυρίες που θέλουν αξύριστες τις μασχάλες και τα πόδια τους, για τις κυρίες που θέλουν να κάνουν αποτρίχωση και χαλάουα. Υπάρχει χώρος για τους άνδρες που θέλουν να είναι αποτριχωμένοι ή που θέλουν να ακολουθούν τη σχολή του Τζέιμς Μποντ του ’60. Δεν υπάρχει λόγος να ερίζουμε μεταξύ μας. Υπάρχει μια επιθετική διάθεση από αυτούς που για πολλούς που για πολλά χρόνια έχουν καταπιεστεί. Όμως δεν δικαιολογεί αυτό του να απαντάμε και εμείς εριστικά και διχαστικά».

«Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες. Και δεν βοήθησαν ούτε οι διευκρινίσεις οι οποίες δόθηκαν. Η άποψή μου είναι αυτή ότι η ομορφιά δεν μπαίνει σε καλούπια, αυτή είναι η αποψή μου. Και η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα» κατέληξε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...