Νέα πρωτοφανής πρόκληση από τον δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού – Αλήθεια υπάρχει υπουργός που θα του κάνει το χατίρι και θα εγκρίνει αυτή την αθλιότητα υπέρ των πλουτοκρατών; – Θα σας πνίξει η οργή του κόσμου

Απίστευτα είναι όσα κάνει ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης (ναι αυτός που έδινε 1,8 εκατ. ευρώ για… πράσινο και 22.500 ευρώ για βιβλιοδεσία) προκαλώντας την ελληνική κοινωνία. Και αν η κυβέρνηση ενδώσει στις όποιες πιέσεις του ή σκεφτεί να του κάνει τα χατίρια, τότε θα πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, για άλλη μία καραμπινάτη ιστορία διαπλοκής και για μία πρόκληση που δεν θα έχει προηγούμενο.

Γιατί;

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού καλεί όλους τους δημότες, όλους τους κατοίκους του δήμου του (εκεί δηλαδή που κατοικούν κάποιοι πλουτοκράτες, κάποιοι από τους πιο εύπορους Έλληνες) να υπογράψουν επιστολή που απευθύνεται προς τον υπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος με αίτημα την ψήφιση τροπολογίας που θα εξαιρεί τον πλούσιο δήμο του από την εφαρμογή των διατάξεων του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού (ΝΟΚ), που επιτρέπουν την αύξηση του συντελεστή δόμησης και του ύψους των οικοδομών στην Επικράτειά του.


Προφανώς εκτός από προκλητική, πρόκειται για ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ κίνηση, η οποία προκαλεί οργή στην κοινωνία που ήδη βράζει για την οικονομική κρίση που την μαστίζει, αλλά και για τον έγκλημα με Τεμπών.

Τι θέλει ακριβώς ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού; Να εξαιρεθεί ο δήμος των πλουτοκρατών και να εφαρμοστούν οι διατάξεις του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω και στις υπόλοιπες λαϊκές συνοικίες; Είμαστε σοβαροί; Και υπάρχει αλήθεια υπουργός που ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να του κάνει το χατίρι, δηλαδή μάλλον το χατίρι ισχυρών φίλων και γνωστών που κατοικούν στον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού;

Αν η κυβέρνηση ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ενδώσει σε αυτές τις αθλιότητες τότε θα έχει προχωρήσει σε ακόμη μία πολιτικά αυτοκτονική κίνηση και σε ένα ακόμη δώρο στους πλουτοκράτες. Μερικοί δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία.


ΘΑ ΣΑΣ «ΠΝΙΞΕΙ» Η ΟΡΓΉ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...