Μήνυμα Τσίπρα μέσω πασίγνωστου δημοσιογράφου: «Ο επόμενος διαγράφεται»

“Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να γίνει πιστευτός στο δόγμα του «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα», θα πρέπει να διαγράψει το επόμενο στέλεχός του που θα επιπέσει σε ατόπημα τύπου Βερναρδάκη. Όποιο και αν είναι αυτό!”.

Τα παραπάνω γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr, στην ιστοσελίδα δηλαδή που βρίσκεται κοντά, όσο καμία, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για σαφές μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έστω και αργά είναι έτοιμος να προχωρήσει σε διαγραφές, αν χρειαστεί.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Βασίλη Σκουρή:

Στην τελευταία εμφάνισή του στη Βουλή ο πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί πως πίσω από την επίθεση σε ραδιοφωνικό σταθμό βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ σοβαρή τοποθέτηση:

-Ή ο πρωθυπουργός έχει στοιχεία και η καταγγελία έχει βάση

-Ή ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα στοιχείο και απλώς το λέει στη γενικότερη κατεύθυνση που έχει το κόμμα του από τον καιρό του Αντώνη Σαμαρά να ταυτίζει την Κουμουνδούρου με την τρομοκρατία! (Νωρίτερα το έπραττε με το ΠΑΣΟΚ, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίζει επί σειρά ετών τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της …17Νοέμβρη!).

Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού όμως δεν υιοθετήθηκε και δεν αναπαράχτηκε ούτε καν από τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης. Προτίμησαν να επιμείνουν στην –αήθη- επίθεση του Χριστόφορου Βερναρδάκη κατά της υπουργού Παιδείας, παρά τη δημόσια συγγνώμη του ιδίου και την καταδίκη από τον Αλέξη Τσίπρα και «να θάψουν» τη σχετική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλωστε, «γραμμή» και του Μαξίμου ήταν «να θαφτεί» η σχετική φράση του πρωθυπουργού, καθώς δεν μπορούσε να υποστηριχτεί!

Όμως και η μικροκομματική λογική και η προσπάθεια πόλωσης και η επίθεση στην αντιπολίτευση έχουν όριο. Διαφορετικά, η πολιτική ζωή γίνεται ένας βούρκος, που υπονομεύει την πολιτική, ενώ η συγκεκριμένη τοποθέτηση εκθέτει τον πρωθυπουργό. Ασχέτως αν «απεσύρθη αθορύβως», λειτουργεί σαν τη σουπιά, ρίχνοντας δηλητήριο στο δημόσιο κλίμα.

ΥΓ1: Κατά τη γνώμη μας, το ατόπημα του πρωθυπουργού ήταν μεγαλύτερο από το (τεράστιο) ατόπημα Βερναρδάκη.

ΥΓ2: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να γίνει πιστευτός στο δόγμα του «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα», θα πρέπει να διαγράψει το επόμενο στέλεχός του που θα επιπέσει σε ατόπημα τύπου Βερναρδάκη. Όποιο και αν είναι αυτό!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...