«Η διαφορά είναι μόλις 0,4%. υπέρ της ΝΔ…» – Αποκαλυπτικές για την κατάρρευση της ΝΔ του Μητσοτάκη οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Οι διαπιστώσεις των «Τάσεων» της MRB δείχνουν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει πλέον η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τα ευρήματα κλονίζουν την εικόνα κυριαρχίας και την αλαζονική αυτοπεποίθηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η διαφορά μεταξύ της ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι η διαφορά που κάνουν οι ψηφοφόροι του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που το ψήφισαν, αποστασιοποιήθηκαν και περιμένουν τις εξελίξεις για να αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν ή θα κάνουν άλλη επιλογή.

Γιατί προς το παρόν δεν έχουν κάνει καμία άλλη επιλογή. Σε ό,τι αφορά όμως την κυβέρνηση και την πολιτική της, υπάρχει πλήρης απογοήτευση και διαφωνία. Γι’ αυτό και στο ερώτημα «Ποιο κόμμα θα σας ενοχλήσει αν κερδίσει αυτή τη φορά η διαφορά» είναι μόλις 0,4%. υπέρ της ΝΔ, δηλαδή ισοπαλία. Είναι προφανές ότι τα στοιχεία αυτά, τα έχει υπόψιν του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος γίνεται όλο και πιο πολωτικός, όλο και πιο εριστικός, Είναι λογικό γιατί με την Ελλάδα σε καραντίνα, ακόμη και η Βουλή, με τα κινήματα σε καταστολή, με την κοινωνία σε αγωνία και κρίση, η εικόνα διαμορφωνόταν αποκλειστικά με αυτά τα κριτήρια και όχι με την πολιτική. Σταδιακά και όσο οι συνθήκες άλλαζαν, από την άνοιξη δηλαδή, οι αρνητικές επιδόσεις της κυβέρνησης δεν εμφανίστηκαν ως δια μαγείας, απλά τώρα καταγράφονται. Αν όλα αυτά οδηγήσουν σε εκλογές ή σε ανασχηματισμό, μένει να το δούμε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...