«Γιώργο, να χαίρεσαι που τελείωσες το σχολείο…» – Ο πιο κακός ο μαθητής… ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα

«Γιώργο, να χαίρεσαι που τελείωσες το σχολείο» είπε η μητέρα του Τζoρτζ Τσούνη, όταν εκείνος τη ρώτησε «εάν ποτέ πίστευε ότι θα έδινε διαπιστευτήρια στον πρωθυπουργό ως πρεσβευτής»! Μάλλον ήταν τόσο κακός μαθητής, που ακόμη και η μανούλα του «σοκαρίστηκε» ευχάριστα με την ανάληψη μιας σημαντικής και υψηλής θέσης όπως αυτή του πρέσβη.

Απίστευτο χιούμορ φαίνεται να διαθέτει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο Ελληνοαμερικανός Τζορτζ Τσούνης, όπως φάνηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη. Αναφερόμενος στη μητέρα του αποκάλυψε ότι για εκείνη ήταν έκπληξη η εξέλιξή του στη δημόσια σφαίρα, καθώς, όπως καταλάβαμε όλοι από τα λεγόμενά του, δεν τα κατάφερνε αρκετά στο σχολείο. Ο Τζορτζ (Γεώργιος) Τσούνης γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1967 στο Κουίνς της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, από τους Τζέιμς και Ελένη Τσούνη, μετανάστες πρώτης γενιάς, με καταγωγή από τον Πλάτανο Αιτωλοακαρνανίας.

Οι σπουδές
Μεγάλωσε και φοίτησε στη Νέα Υόρκη, παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα σε ελληνικό σχολείο. Αποφοίτησε από το Λύκειο Commack High School το 1985, δημιουργώντας απορία στη μαμά του Ελένη Τσούνη για… το πώς τελικά ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Μιλώντας στη συνέχεια για το αν οι Ελληνίδες μητέρες που μετανάστευσαν έχουν τα ίδια «κουσούρια» με αυτά της κλασικής Ελληνίδας μάνας, είπε επίσης χαμογελώντας ότι «η Ελληνίδα μάνα κυνηγάει το παιδί της για να φάει. Η δική μου μού φώναζε για να μη φάω»!

Χαριτολογώντας, δηλαδή, είπε ότι η μητέρα του δεν τον παίρνει τηλέφωνο για να ρωτήσει εάν έφαγε, αλλά για να του πει «…μην τρως», καθώς ο πρέσβης παλεύει λιγάκι με τα περίσσια κιλά του. Φυσικά, είπε κάτι που είναι εμφανές τελευταία, ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα έχει χάσει 24 κιλά, κυρίως περπατώντας…

Περί μάνας το ανάγνωσμα, λοιπόν, καθώς η Ελένη Τσούνη, μητέρα του Τζορτζ Τσούνη, δεν φαίνεται να του χαρίζεται. Του τα λέει έξω από τα δόντια και τσεκουράτα, παρότι σήμερα εκείνος είναι ένας αξιοσέβαστος πρέσβης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....