Γειτόνισσα της Ρωσίδας κατασκόπου πρώην υπουργός – Τι αποκαλύπτει

Μια απλή καθημερινή κοπέλα που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να υποψιαστεί κανείς ότι ήταν κατάσκοπος ήταν για την Μιλένα Αποστολάκη η Irina S. η οποία ήταν περισσότερο γνωστή στη χώρα μας ως Μαρία Τσάλλα και διατηρούσε κατάστημα με πλεκτά στο Κολωνάκι.

Η πρώην υπουργός γνώριζε την μυστηριώδη κοπέλα την ταυτότητά της οποίας αποκάλυψε η ΕΥΠ καθώς έμεναν στην ίδια πολυκατοικία στο Παγκράτι! Μάλιστα, μια φορά είχαν συναντηθεί και είχαν ανταλλάξει ένα σύντομο χαιρετισμό.

«Ο σωματότυπός της και οτιδήποτε παρέπεμπε σε μια καθημερινή κοπέλα που δεν σου έκανε καμία εντύπωση», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την κυρία Αποστολάκη η Ρωσίδα κατάσκοπος «έμενε στον 2ο όροφο κι εγώ στον 5ο. Την είχα συναντήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διασταυρωνόμασταν, η επαφή μας ήταν μια “καλησπέρα” που ήταν άψογη».

Όπως όμως έμαθε και η ίδια από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, η κοπέλα μιλούσε πολύ καλά ελληνικά, καθόλου φτωχά και πολύ καλά δομημένα, ωστόσο είχε μια προφορά.

Αυτό που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση στην κ. Αποστολάκη ήταν το μαγαζί που είχε ανοίξει η κοπέλα και το γεγονός ότι δεν έμπαινε κανείς!

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν η γυναίκα αλλά το μαγαζί που άνοιξε στη διπλανή πολυκατοικία. Ήταν ένα μαγαζί με μια μεγάλη πινακίδα με αγγλικά γράμματα που λεγόταν “Γαλάζιο”, το οποίο θα χαρακτήριζα εναλλακτικό.

Το μόνο που έβλεπα εκεί ήταν ένα νεαρό κορίτσι που έπλεκε, μια εικόνα αρκετά περίεργη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πώς θα έβγαζε τα έξοδά του, τα περιορισμένα έξοδα του» συνέχισε η κυρία Αποστολάκη, η οποία πρόσθεσε ότι «με τη δύναμη της στατιστικής μπορώ να σας πω ότι δεν έμπαινε κανείς στο μαγαζί αυτό έβλεπα μόνο μια νεαρή γυναίκα που έπλεκε».

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....