Αποστάσεις Ζαχαριάδη από τις εικόνες παρακμής στο φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ

Αποστάσεις από το υβριστικό σύνθημα που προβλήθηκε σε οθόνη κατά τη διάρκεια σατιρικού νούμερου στο φεστιβαλ Σπούτνικ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, κράτησε ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Ζαχαριάδης.

«Η αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία είναι πολιτική με βάση τα επιχειρήματα, με βάση προγράμματα», είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Οι χαρακτηρισμοί κάνουν κακό γιατί δίνουν τη δυνατότητα για πολιτικό αποπροσανατολισμό. Εγώ δεν το ξέρω, τώρα το πληροφορούμε. Φανταστείτε, κάποιος να έχει κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος, το οποίο δεν είναι στην κεντρική κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα αντί να συζητάμε τα πολύ κατώτερα των αναγκών και των περιστάσεων που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης συνθήματα και ύβρεις που εμάς τουλάχιστον δεν μας χαρακτηρίζουν. Έχουμε αντιπαράθεση με τα πολιτικά, τα ψευδή και τα ανακόλουθα του κ. Μητσοτάκη».

Υπενθυμίζεται πως χθες η ΝΔ με ανακοίνωσή της ανάφερε πως «Σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι πίσω από τα πιο χυδαία συνθήματα του διαδικτύου βρίσκεται ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μιλάει απόψε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, προβλήθηκε υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό -γραμμένο με ρώσικους χαρακτήρες-, ενώ παράλληλα παρουσιαζόταν και δήθεν χιουμοριστική ζωντανή παράσταση με διασκευή γνωστού τραγουδιού στη βάση του ίδιου υβριστικού συνθήματος.

Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένω παράλληλα μέσω της δήθεν σάτιρας ξεπλένει και υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν.

Και εις ανώτερα!».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ