Απίστευτα πράγματα: Φιλοφρονήσεις αναμεσα σε Άδωνι και Καρανίκα – «Παρεξηγημένος ο κ. Άδωνις», «Πρωτοπόρος ο Καρανίκας» (vid)

«Μέλι και ζάχαρη» είναι οι σχέσεις ανάμεσα σε Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκο Καρανίκα με αφορμή την φαρμακευτική κάνναβη.

Γεωργιάδης και Καρανίκας δεν προλαβαίνουν να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις το τελευταίο διάστημα και να μιλάνε ο ένας για τον άλλο με τα καλύτερα λόγια.

Χαρακτηριστικό είναι πως για ακόμη μια φορά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχεται πως είχε κάνει λάθος για την εισαγωγή της φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας, το 2018, εξαίροντας μάλιστα τον θετικό ρόλο που είχε παίξει τότε ο Νίκος Καρανίκας, ως σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης είχε δηλώσει παλιότερα σε τηλεοπτική εκπομπή πως «η μόνη επένδυση που μπορεί να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος»!

«Παρεξηγημένος ο κ. Άδωνις»

«Είναι παρεξηγημένος υπουργός ο κ. Άδωνις, όπως είμαι και εγώ», δήλωσε από την πλευρά ο πρώην σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Καρανίκας, όταν κλήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της TIKUN OLAM Europe, της πρώτης μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στα Εξαμίλια Κορίνθου, παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Πρωτοπόρος ο Καρανίκας»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανταπέδωσε την φιλοφρόνηση και μάλιστα δήλωσε «πολύ μετανιωμένος» για μία ατάκα που είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή, «όχι τόσο για τη φαρμακευτική κάνναβη, όσο για το Νίκο Καρανίκα», όπως είπε.

Μάλιστα όπως τόνισε «πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα να τιμούμε αυτούς που ανοίγουν το δρόμο, έχει σημασία να μάθουμε να το κάνουμε αυτό, ασχέτως κομμάτων και προσωπικών σχέσεων. Διότι αν μάθουμε να το κάνουμε και ο ένας αναγνωρίζει τον άλλον, αυτόν που ανοίγει το δρόμο, αύριο περισσότεροι θα τολμήσουν να ανοίξουν νέους δρόμους και έτσι η πατρίδα μας και ο λαός μας θα κερδίσει περισσότερα πράγματα και ένα λαμπρότερο μέλλον.

Θέλω λοιπόν να αναγνωρίσω δημόσια στον κύριο Νίκο Καρανίκα του ΣΥΡΙΖΑ, τον φίλο του Αλέξη Τσίπρα, ότι ήταν ο πρωτοπόρος στην Ελλάδα για να ξεκινήσει αυτή η ιστορία. Και χαίρομαι, αγαπητέ κύριε Καρανίκα».

Ο κ. Γεωργιάδης, μάλιστα, «ανέβασε» στη σελίδα του στο Facebook τον χαιρετισμό του Νίκου Καρανίκα.

ΠΗΓΗnewsit.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ