Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ: Βγήκαν τα μαχαίρια – Πρώτη φορά τέτοιου μεγέθους επίθεση στον Ανδρουλάκη

Η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ ένα πρόσωπο το οποίο ήταν κοντά στην Φώφη Γεννηματά αμφισβητείσαι την πολιτική που ακολουθεί η ηγεσία του κόμματος. Σε συνέντευξή της στο ieidiseis.gr υποστήριξε: «Τα ευχολόγια, τα στρογγυλέματα και οι κοινοτοπίες δεν βοηθούν. Χρειάζεται να αποτυπωθεί σοσιαλιστικό, προοδευτικό πρόγραμμα από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ».

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι αποτελεί πρόβλημα για το κόμμα της το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εκτός από πρόεδρος του κόμματος και ευρωβουλευτής: «Η Εύα Καϊλή πρέπει άμεσα να παραδώσει την έδρα της. Οι Ευρωσοσιαλιστές πρέπει να πρωταγωνιστήσουν, όπως και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αν και έχει μόλις έναν ευρωβουλευτή, τον Ν. Ανδρουλάκη, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος της παράταξής μας. […] Ναι είναι, πρόβλημα».

Η κ. Δημαδάμα ξέσπασε και κατά της της Κατερίνας Λάσπα για την εκδήλωση με την drag queen, στην Θεσσαλονίκη λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν θεωρώ την κυρία Λάσπα συντρόφισσα και συνοδοιπόρο. Αναρωτιέμαι πολλές φορές με ποια κριτήρια γίνονται οι επιλογές προσώπων για κρίσιμες θέσεις γενικότερα».

Είναι η πρώτη φορά που στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επικρίνει σε τέτοιο βαθμό τον Νίκο Ανδρουλάκη και τις πολιτικές του επιλογές. Την ίδια ώρα παραμένει άγνωστο αν η κ. Δημαδάμα θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές (Α’ Αθηνών).

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ