Άγριο παρασκήνιο: Η συνάντηση του Μαρινάκη με τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου – Τι διαρρέουν από ΜΜΕ επιρροής του ότι είπε ο ολιγάρχης στον πρωθυπουργό

Την είδηση μεταδίδει η ιστοσελίδα powergame.gr επιρροής Μαρινάκη.

Διαβάστε και πιστέψτε ότι νομίζετε:

Αν σας έλεγα ότι το Σάββατο το μεσημέρι άνθρωπος της στήλης εντόπισε τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη να εισέρχεται στο Μέγαρο Μαξίμου, θα το πιστεύατε; Κι όμως, συνέβη. Μάλιστα, χθες άρχισα να τηλεφωνώ σε διάφορες κυβερνητικές πηγές, ψάχνοντας να μάθω πώς πήγε η συνάντηση των Μητσοτάκη – Μαρινάκη. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, όλοι μα όλοι, εξ όσων είχαν εικόνα, μου περιέγραφαν ένα εξαιρετικό κλίμα, παρά το γεγονός ότι ερχόταν μετά τα δημοσιεύματα των «Νέων» και του «Βήματος».
Μάλιστα, οι ίδιοι έπεσαν από τα σύννεφα λίγες ώρες μετά, γιατί προφανώς είχαν πέσει (και μάλιστα) πανηγυρικά έξω. Κι αυτό γιατί -όπως πληροφορούμαι- στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Μαρινάκης επί της ουσίας επανέλαβε τα όσα γράφουν οι εφημερίδες του για την υπόθεση των υποκλοπών και τις προεκτάσεις που έχει αυτή. Επί της ουσίας, ο γνωστός εκδότης αποφάσισε να κλιμακώσει το θέμα των υποκλοπών. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε, όπως υποστήριξε και σε χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση ο πρόεδρος Μαρινάκης: «Ο πρωθυπουργός πρέπει να κινήσει γη και ουρανό για να διαλευκανθεί η υπόθεση των υποκλοπών».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ