Παρακμή δίχως τέλος: Νέος παγκόσμιος διασυρμός για τη Μύκονο

«Η Μύκονος, πιστεύω, έχει πρόβλημα» αναφέρει σε βίντεο η 63χρονη σόλο ταξιδιώτης, συγγραφέας και vlogger Χριστίνα Φορντ.
Η Χριστίνα Φορντ επισκέφτηκε για διακοπές το νησί των ανέμων, ωστόσο όπως αναφέρει η ίδια σε βίντεο που ανέβασε στα social media, δεν θέλει να επιστρέψει ποτέ.

Η Χριστίνα, η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο, αφηγείται την ιστορία σε βίντεο στο TikTok, λέγοντας στους ακολούθους της: «Αυτό είναι τρελό. Μύκονο, δεν ξέρω τι στο διάολο σου συμβαίνει».

Η vlogger περιγράφει αναφερόμενη στον λογαριασμό του ξενοδοχείου της όταν έκανε check out, ο οποίος περιελάμβανε το κόστος του ξενοδοχείου με επιπλέον φόρους, κρατικούς φόρους, την τιμή για το φαγητό που είχε παραγγείλει στην πισίνα, συν φόρους καθώς και πουρμπουάρ.

«Βάζω κάτω την πιστωτική μου κάρτα για να πληρώσω και δύο άνθρωποι περιμένουν από πάνω μου. Λέω, ”Τι είναι αυτό;” Λένε ”Α, για να αφήσετε φιλοδώρημα”» αναφέρει η 63χρονη ταξιδιώτης.

«Αυτή η υπηρεσία φιλοδωρήματος, αυτή η κουλτούρα γίνεται τρελή. Έχει ζητηθεί ποτέ από κάποιον να αφήσει φιλοδώρημα για το κόστος του δωματίου και φιλοδώρημα για υπηρεσίες στις οποίες ήδη έχει δώσει πουρμπουάρ; Μύκονο, έχεις ξεφύγει από το μυαλό σου» προσθέτει η vlogger εμφανώς αγανακτισμένη.

Δείτε το βίντεο:

@insearchofmrdarcy Never have I ever had this happen travelling. Mykonos, you are taking advantage of your visitors #travel #traveltips #mykonos #solotravel #ripoff #womenwhotravel ♬ original sound – Christina|Author|Bad-Ass

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ