Παρέμβαση μέσα στη νύχτα για τα fake news που διακινούνται για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ (pic)

Σε παρέμβασή του ο διευθυντής του «Στο Κοκκινο 105,5», Αδάμ Γιαννίκος, αναφέρει τα ακόλουθα:

Mε αφορμή fake news τα οποία διακινούνται στο διαδίκτυο αλλά και μέσω ρεπορτάζ που υπογράφει η κ. Φωτεινή Λαμπρίδη στην ιστοσελίδα tvxs.gr, ως διευθυντής του ρ/σ «Στο Κοκκινο 105,5», δηλώνω ότι:
Ουδέποτε ανακοίνωσα οπουδήποτε και προς οποιονδήποτε ότι, ενόψει της νέας σεζόν, σχεδιάζεται ή έχει ληφθεί απόφαση να μην υπάρχουν ενημερωτικές εκπομπές μετά τις 15:00, ούτε ότι ο σταθμός μετά το μεσημεριανό μαγκαζίνο θα παίζει μόνο μουσική.
Ποτέ δεν έγινε ούτε πρόκειται να γίνει διακοπή εκπομπών και απομάκρυνση προσώπων βάσει ιδεολογικών και πολιτικών προτιμήσεων.
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση εργαζόμενου χωρίς να καταβληθούν τα προβλεπόμενα από τον νόμο ποσά αποζημιώσεων και οφειλομένων.
Ουδέποτε η υπογράφουσα το εν λόγω άρθρο ή όποιος/α διακινεί αντίστοιχες ανακρίβειες επικοινώνησε μαζί μου για να διασταυρώσει το ρεπορτάζ και ό,τι σχετικό αναπαράγει.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους (δημοσιογράφους, ηχολήπτες και διοικητικούς) που μπήκαν στον κόπο να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να με ρωτήσουν αν αληθεύουν όσα γράφονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, αλλά, κυρίως, για το αποτέλεσμα της καλής δουλειάς τους.
Διαβεβαιώνω ότι δεν κινδυνεύει με συρρίκνωση ο ενημερωτικός χαρακτήρας του σταθμού.

Δείτε την ανάρτηση του Αδάμ Γιαννίκου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ