Παρέμβαση-κόλαφος από την Έλενα Ακρίτα για τον μισθό του προέδρου της ΕΡΤ

Σε παρέμβασή της η Έλενα Ακρίτα αναφέρει τα ακόλουθα:

👉Ο μισθός του προέδρου της ΕΡΤ έχει “ανέβει” 2,5 φορές πάνω τα τελευταία δύο χρόνια, την ώρα που οι πολίτες αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες και οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις είναι πενιχρές.
👉Η ντροπιαστική (συγ)κάλυψη των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη από την ΕΡΤ, η διοίκηση της οποίας έκανε ό,τι μπορούσε για να υποβαθμίσει μία, στην κυριολεξία, κοινωνική κοσμογονία, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
👉Με δεδομένο το δημοσιογραφικό φιάσκο της ΕΡΤ στην κάλυψη των μεγάλων συγκεντρώσεων για τα Τέμπη, οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ρωτούν τον κ. Παύλο Μαρινάκη με ποιον τρόπο και από ποιον φορέα αξιολογούνται τα ανώτατα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

👉Ο μισθός του προέδρου της ΕΡΤ έχει “ανέβει” 2,5 φορές πάνω τα τελευταία δύο χρόνια, την ώρα που οι πολίτες αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες και οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις είναι πενιχρές. 👉Η ντροπιαστική (συγ)κάλυψη των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη από την ΕΡΤ, η διοίκηση της οποίας έκανε ό,τι μπορούσε για να υποβαθμίσει μία, στην κυριολεξία, κοινωνική κοσμογονία, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. 👉Με δεδομένο το δημοσιογραφικό φιάσκο της ΕΡΤ στην κάλυψη των μεγάλων συγκεντρώσεων για τα Τέμπη, οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ρωτούν τον κ. Παύλο Μαρινάκη με ποιον τρόπο και από ποιον φορέα αξιολογούνται τα ανώτατα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου