Παρέμβαση – βόμβα της Μαρίας Ζαχάροβα για την απόφαση της Ολλανδίας να βάλει περιορισμούς στο θέμα της τεκνοθεσίας

Σε παρέμβαση της η Μαρία Ζαχάροβα αναφέρει τα ακόλουθα:

Θυμάστε πώς ολόκληρος ο «πολιτισμένος κόσμος» επέκρινε τη Ρωσία όταν αναπτύχθηκαν νομοθετικά μέτρα με στόχο την προστασία των παιδιών από την LGBT προπαγάνδα και την απαγόρευση της υιοθεσίας σε χώρες που δεν μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε παιδιά; Θυμάμαι. Και σας συμβουλεύω να μην ξεχάσετε.

Θυμάμαι επίσης πώς ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας στη Μόσχα, το 2013, έπεισε τον Σεργκέι Λαβρόφ ότι η απαγόρευση της προώθησης της ομοφυλοφιλίας μεταξύ ανηλίκων ήταν «απαράδεκτη».

Όταν η ρωσική κυβέρνηση περιόρισε τις αλλοδαπές υιοθεσίες σε χώρες όπου επιτρέπονται οι ομοφυλοφιλικές ενώσεις, οι ΛΟΑΤ «ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στη Δύση άρχισαν να επικαλούνται την παραβίαση των διεθνών της υποχρεώσεων από τη Ρωσία.

Όπως έγραψε ο Πούσκιν, «Τα χρόνια πέρασαν. Η επαναστατική ριπή των καταιγίδων διέλυσε τα προηγούμενα όνειρα».

Και τώρα η ίδια η Ολλανδία περιορίζει τα δικαιώματα υιοθεσίας παιδιών. Ο υπουργός Νομικής Προστασίας του Βασιλείου, Frank Weerwind, εισήγαγε πλήρη απαγόρευση των υιοθεσιών από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με την απόφαση, με σπάνιες εξαιρέσεις, κανένας αλλοδαπός δεν μπορεί να υιοθετηθεί από Ολλανδούς υπηκόους.

Ένα εκπληκτικό πράγμα έχει προκύψει: αποδεικνύεται ότι η κολασμένη διαφθορά στη λεγόμενη επιχείρηση ανθίζει στην Ολλανδία. υιοθεσία παιδιών.
Για αρκετά χρόνια, οι ολλανδικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου αποκαλύπτουν εγκληματικά σχήματα στα οποία έλαβε χώρα πραγματική εμπορία παιδιών. Τα μωρά από το Μπαγκλαντές, την Ινδονησία και τη Σρι Λάνκα έγιναν εμπόρευμα. Το μέγεθος της διαφθοράς είναι τόσο ακραίο που οι Ολλανδοί αποφάσισαν να απαγορεύσουν εντελώς την υιοθεσία από το εξωτερικό.

Αποδεικνύεται ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ακόμη φανταστική υποκρισία των «Δυτικών θεματοφυλάκων της ηθικής»: όταν η Ρωσία έσωζε τα παιδιά της από το να σκοτωθούν, όπως ο Dima Yakovlev, ή να μεγαλώσουν στο πνεύμα της καταναγκαστικής κατήχησης LGBT, οι Ολλανδοί που επέκριναν κερδίζαμε ήδη από την εμπορία παιδιών.

Τώρα για τις σημερινές μέρες.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 30 χιλιάδες παιδιά από την Ουκρανία στην Ολλανδία. Μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι ούτε ένα παιδί δεν θα γίνει εμπόρευμα ή απλώς άλλο ένα σεξουαλικό παιχνίδι για πλούσιους Ολλανδούς μπέργκερ; Άλλωστε, τα παιδιά της Ουκρανίας βρίσκονται ήδη στο ολλανδικό έδαφος και, στην πραγματικότητα, δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα.

Έχουμε ήδη καταλάβει πόσο κοστίζει το σύστημα κοινωνικής προσαρμογής στο Άμστερνταμ, την Ουτρέχτη και τη Χάγη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ