Παράνομο ζευγάρι-έκπληξη θέλει να παίξει ρόλο στην Κεντροαριστερά – Οι επιχειρηματίες χορηγοί, τα σχέδια για Costa Navarino και ο οξύθυμος σύζυγος στην αγκαλιά γνωστής δημοσιογράφου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δεν θέλω να ακούσω κιχ για κιτρινισμό κλπ. Διότι στην πολιτική μερικές φορές οι προσωπικές σχέσεις είναι πολύ επιδραστικές και μπορεί να αποβούν καθοριστικές για τις εξελίξεις. Εξελίξεις, όμως, που δεν αφορούν τους πρωταγωνιστές, ας πούμε, των ροζ σκανδάλων, αλλά σε μεγάλο τμήμα της κοινωνίας μας.

Όταν για παράδειγμα στο παρελθόν ένας φέρελπις πολιτικός στάθηκε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή του και προχώρησε απολύτως συνειδητά σε… άσεμνες πράξεις και διάφορες γελοιότητες, γνωρίζοντας ότι αυτές διαδραματίζονταν σε δημόσια θέα, αλλά χωρίς να γνωρίζει ποιοι τις παρακολουθούσαν, το πρόβλημα δεν ήταν οι προσωπικές, μερακλήδικες προτιμήσεις του εν λόγω πολιτικού, αλλά η συναίσθηση του ρόλου του, η συναίσθηση ότι θα μπορούσε ως πολιτικός πρώτης γραμμής να πέσει ανά πάσα στιγμή θύμα εκβιασμού, η σοβαρότητα που δεν είχε και το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να γίνει μαριονέτα – ως θύμα εκβιασμού – συμφερόντων που θα είχαν στην κατοχή τους τα βίντεο με το… άσεμνο υλικό.

Αυτές είναι παλιές ιστορίες, όπως περασμένο, αλλά όχι ξεχασμένο, είναι το άγριο παρασκήνιο που αναφέρει ότι μάλλον το κέντρο που “σήκωσε” εκείνη την ιστορία είναι πολύ πιο κοντά στον πολιτικό από ότι φαντάζεται και ο ίδιος, από ότι φαντάζονται και οι φίλοι του. Ας μην κρυβόμαστε. Ο μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας φέρελπις πολιτικός είχε γίνει στόχος του “πατροκτόνου” της πολιτικής που στη συνέχεια έγινε “παιδοκτόνος”.

Πάμε, όμως, στα σημερινά:
Ενώ ήμουνα με τις πικροδάφνες να καίνε στο μαντείο μου, μου τηλεφωνεί ένα πουλάκι πρόθυμο να κελαηδήσει και μου αποκαλύπτει για τον παράνομο έρωτα δύο προσώπων που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για την υπόθεση της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς. Σήμερα ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα, αλλά πρόθεσή τους είναι να βρεθούν στο ίδιο, σε ένα νέο κόμμα, σε ένα πολιτικό έκτρωμα που ετοιμάζει η διαπλοκή. Η κυρία ασκεί μεγάλη επιρροή στον νεαρό. Ο σύζυγος δεν πολυ – ενδιαφέρεται, καθώς έχει βρει κι εκείνος τη συντροφιά του στην αγκαλιά πασίγνωστης δημοσιογράφου, η οποία, όπως φαίνεται, δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα… οξύθυμα αγόρια.

Η επιρροή, πάντως, που ασκεί η κυρία στον νεαρό μπορεί να αποβεί καθοριστική, λένε τα πουλάκια που κελαηδούν πρόθυμα και χαρούμενα. Τον “σέρνει από τη μύτη”, λένε οι γνωρίζοντες, και τον καθοδηγεί σαν εκείνος να είναι υπνωτισμένος. Άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν τους ίδιους χορηγούς. Εκείνος έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία και η κυρία κουράζεται εύκολα.

Πάντως, επειδή οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά θα είναι ένας μαραθώνιος από εδώ και πέρα για… Costa Navarino δεν τους βλέπω. Το χρόνου; Μπορεί…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ