Πανικός στο Euro 2024: Αστυνόμοι πυροβόλησαν άνδρα που τους απειλούσε (vid)

Χαμός επικράτησε στο Αμβούργο όταν λίγες ώρες πριν τον αγώνα του Euro 2024 Πολωνία – Ολλανδία κοντά στη Fan Zone η αστυνομία πυροβόλησε άνδρα με τσεκούρι.

Μεγάλη επιχείρηση διεξάγεται στο κέντρο του Αμβούργου, μετά τις απειλές που δέχθηκαν αστυνομικοί από έναν άνδρα με τσεκούρι, σύμφωνα με αξιωματούχους της γερμανικής πόλης. Όπως μεταδίδει το BBC αστυνομία αναφέρει ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον άνδρα, ο οποίος δέχεται ιατρική φροντίδα.

Δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά σε μια ζώνη φιλάθλων για τους οπαδούς της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild κοντά στη Fan Zone η αστυνομία εντόπισε έναν άνδρα που κρατούσε τσεκούρι στα χέρια του και δεν ήξερε τις προθέσεις του. Αρχικά υπήρξε μια προειδοποιητική βολή στον αέρα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Bild, και εν συνεχεία οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν για να τον ακινητοποιήσουν.

Η Ολλανδία παίζει με την Πολωνία στην πόλη αργότερα την Κυριακή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα το δείτε στα κανάλια – Σκληρή γραμμή από Μαξίμου και μεγαλοεπιχειρηματίες υπέρ Λατινοπούλου μέχρι τις εθνικές εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν...

Ο Ανδρουλάκης μοιράζει αντικρουόμενα ρεπορτάζ στα μαγαζιά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη;

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....