Πανικός από τον Τσιόδρα για τα ποσοστά της ΝΔ στις ευρωεκλογές

Έχουν φτάσει τα μηνύματα στην κυβέρνηση για το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Αυτός είναι και ο λόγος που άπαντες οι υποψήφιοι, υπουργοί, βουλευτές και μεγαλοστελέχη του κόμματος, περιοδεύουν ανά την Ελλάδα.

Τον πανικό που επικρατεί ουσιαστικά αποκάλυψε ο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας, στην ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, που έγινε στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Εκεί είπε χαρακτηριστικά: «Ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα είναι ο μόνος κίνδυνος για τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου» και συνέχισε λέγοντας πως πρέπει οι ψηφοφόροι να δώσουν καθαρό ορίζοντα τριετίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

«Πράγματι η Ν.Δ θα είναι το πρώτο κόμμα, το ξέρουμε όλοι, έχει μεγάλη σημασία, όμως, το ποσοστό που θα πάρει, διότι από το 2019 μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει μπει σε μία συνθήκη πολιτικής σταθερότητας, έχουμε πετύχει πολλά και οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα τα έθετε σε αμφισβήτηση θα είναι σαν να πυροβολούμε τα πόδια μας»!

Τα παραπάνω έρχονται σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ότι δηλαδή το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν κρίνει την κυβερνητική πορεία!

Ο Τσιόδρας μάλιστα απηύθυνε έκκληση να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό μέχρι τις ευρωεκλογές: «Ξέρουμε ότι είμαστε το πρώτο κόμμα, όμως δεν θα πρέπει να αφήσουμε ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα να μας παρασύρουν. Γιατί ο μοναδικός κίνδυνος που έχουμε είναι πράγματι ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα, δεν είναι οι αντίπαλοι μας. Στο ερώτημα ποιος πρέπει να κυβερνήσει τη χώρα, σε ποιον πρέπει να αφήσουμε το τιμόνι, η απάντηση είναι σαφής, το ξέρουμε όλοι: Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν θα αφήσουμε τη χώρα στα χέρια του Κασσελάκη ή του Ανδρουλάκη, ή του Κασσελάκη και του Ανδρουλάκη μαζί».

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...