Πανελλαδικές: Έχουν απομείνει 2 ακόμη ημέρες εξετάσεων

Συνεχίζουν σήμερα, Πέμπτη, τις εξετάσεις τους σε μαθήματα ειδικότητας οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλαδικές.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Ναυτικές Μηχανές.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις διεξάγονται κανονικά, παρά το σφοδρό κύμα καύσωνα που πλήττει από χθες, Τετάρτη, την επικράτεια.

Η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ έχουν απομείνει 2 ακόμη ημέρες εξετάσεων (αύριο, Παρασκευή και η ερχόμενη Δευτέρα), ενώ οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους στα μαθήματα Προσανατολισμού, χθες, Τετάρτη.

Θα ακολουθήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων (18 – 28 Ιουνίου 2024) και η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (17 – 28 Ιουνίου 2024).

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...