Παγκόσμια πρώτη για την MYTILINEOS: Τα Οικονομικά Αποτελέσματα του 2022 θα παρουσιασθούν σε περιβάλλον Metaverse στις 26 Ιανουαρίου 2023

Μια παγκόσμια καινοτομία υλοποιεί η MYTILINEOS Energy & Metals, παρουσιάζοντας τα Οικονομικά Αποτελέσματα σε περιβάλλον Metaverse. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, η MYTILINEOS θα δημοσιεύσει το Flash Note για τα Οικονομικά Αποτελέσματα 2022 και πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, θα χρησιμοποιεί 3D απεικόνιση. Γίνεται έτσι η πρώτη εταιρεία που αξιοποιεί το συγκεκριμένο εργαλείο για να κάνει μια τέτοια παρουσίαση, απεικονίζοντας τα οικονομικά μεγέθη σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της και με τόση λεπτομέρεια. 

Πρόκειται για ένα εργαλείο που τώρα αναπτύσσεται στη διεθνή επιχειρηματικότητα για εταιρικές παρουσιάσεις, για πρώτη φορά όμως για την αποτύπωση κανονιστικών υποχρεώσεων που απαιτούν πολυπλοκότητα και περιορισμένο χρόνο απόκρισης, όπως τα Οικονομικά Αποτελέσματα εταιρειών. Η 3D απεικόνιση των οικονομικών μεγεθών επιτρέπει σε διαφορετικά κοινά να κατανοήσουν καλύτερα και σε βάθος τις οικονομικές επιδόσεις των εταιρειών, παρέχοντας μία πιο εύληπτη και προσιτή εμπειρία. Μέσω αυτής της διαδραστικής εμπειρίας, οι εταιρείες μπορούν εύκολα να εντοπίσουν βασικούς τομείς επιτυχίας και τομείς βελτίωσης, ενώ το εικονικό περιβάλλον επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα με τρόπο που οι παραδοσιακές μέθοδοι, όπως τα υπολογιστικά φύλλα και τα γραφήματα, δεν μπορούν να αποδώσουν.

Υπενθυμίζεται, πως η MYTILINEOS είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δημοσιεύει τόσο νωρίς στο οικονομικό έτος τα οικονομικά της αποτελέσματα και μία από τις λίγες στην Ευρώπη που ακολουθούν αυτήν την πρακτική, προωθώντας την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για όλους.  

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...