Πήρε θέση ο Πολάκης: «Κόψτε τις αηδίες περί διαγραφής του Κασσελάκη» (pic)

Νέες εντάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τη μετάθεση της ημερομηνίας για τη διεξαγωγή του συνεδρίου αλλά και την κατάθεση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρώην βουλευτής και μέλος της ΚΕ Θέμης Μουμουλίδης, με επιστολή του προς την Επιτροπή, ζητά την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής.

Στην από την 1η Οκτωβρίου επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, αναφέρει ότι «όποιος βλάπτει το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση σε αυτόν. Όποιος καθυβρίζει την ιστορία και συντρόφους του δεν έχει θέση σε αυτόν.

Όποιος διχάζει με τοξικό λόγο αρνούμενος την πολιτική αντιπαράθεση δεν έχει θέση στο ΣΥΡΙΖΑ».

Θέση για την επιστολή με την οποία ο πρώην Βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Θέμης Μουμουλίδης ζητεί την παραπομπή Κασσελάκη με το αίτημα της διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, πήρε πριν από λίγο και ο Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook αναφέρει:
«Κόψτε τις ΑΗΔΙΕΣ περί διαγραφής!!!

Ελάτε να μετρηθούμε στα ίσια με ιδέες, προτάσεις, προγράμματα και οράματα!

Δεν γουστάρω ούτε την ίντριγκα των εκκαθαρίσεων, ούτε το έργο «ελεήστε το Βασιλάκη Καΐλα» που προσπαθεί να παίξει ο πρώην γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο!!

Μπορεί ο Κασσελάκης και οι υπόλοιποι να αντιπαρατεθούμε σε αντίστοιχα με αυτά που λέω στο παρακάτω βίντεο;;

Μπορείτε να συμβάλλετε σε λαϊκή έμπνευση που θα οδηγήσει σε αριστερή δημοκρατική διέξοδο μετά την πτώση του Μητσοτάκη;;;;

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.