Πέφτουν οι μάσκες: Αθλιότητες από την Ματίνα Παγώνη κατά του έντιμου Πολάκη και στήριξη στην Αθηνά Λινού για την οποία έρχονται αποκαλύψεις (vid)

Όπως προανήγγειλε ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης, τις επόμενες ώρες θα διαβάσετε συνταρακτικές αποκαλύψεις για το τι κρύβεται πίσω από την στοχοποίηση του έντιμου και ακέραιου βουλευτή, Παύλου Πολάκη, ο οποίος διαγράφηκε με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ μπούλινγκ σε βάρος συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Τις προάλλες ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Για αρχή θέτουμε το ερώτημα, το οποίο και θα απαντηθεί από τις αποκαλύψεις που έρχονται. Βρίσκεται το φαρμακευτικό λόμπι που εμπορεύτηκε τα εμβόλια πίσω από τη στοχοποίηση του Παύλου Πολάκη;

Δεν μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, – ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑ – ότι στο παιχνίδι της στοχοποίησης του Παύλου Πολάκη μπαίνει και η Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη στο Action24 τόνισε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τον Παύλο Πολάκη. Έχει αυτές τις εξάρσεις, όλο αυτό το στιλ. Σε εκείνη τη δεδομένη στιγμή, σε μία εργαζόμενη που δεν μπορεί να μιλήσει… δεν μπορείς σε μία γυναίκα να της συμπεριφέρεσαι έτσι.

Η κα Λινού είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, μια ευαίσθητη γυναίκα που αντέδρασε εκείνη τη στιγμή βλέποντας αυτό το σκηνικό.

Όσο και αν εκείνη τη στιγμή μπορεί να είσαι εξοργισμένος για κάποιον λόγο, δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι, δεν είναι σωστές συμπεριφορές αυτές. Όποιος μπαίνει στη Βουλή πρέπει να έχει και μια κόσμια συμπεριφορά. Δεν μπορείς να είσαι έτσι. Δεν μπορείς να κάνεις τον καμπόσο όταν ο άλλος δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι μία εργαζόμενη που εκείνη τη στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει. Δεν είναι συμπεριφορές αυτές», είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.

Συναδελφική αλληλεγγύη ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Δείτε το video:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ