«Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες…» – Το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου στην συναυλία του για την υπόθεση φοροδιαφυγής (vid)

Την πρώτη του συναυλία μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία ερευνάται πραγματοποίησε ο Αντώνης Ρέμος, με τον κόσμο να γεμίζει το Κατράκειο, προκειμένου να τον ακούσει.

Ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφερθεί στο γεγονός, επισημαίνοντας ότι δεν θα πρέπει να αποφεύγουμε τις δυσκολίες αλλά να παίρνουμε δύναμη από αυτές, καθώς «ψεύτες και απατεώνες θα υπάρχουν πάντα»

«Καλώς ήρθατε! Καλησπέρα! Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει. Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος και πρόσθεσε:

«Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε.

Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα αλλά θα είναι “κοντά” τα ψέματά τους γιατί η αλήθεια είναι πάνω απ’ όλους. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να μη φοβόσαστε, όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μένετε όρθιοι και σταθεροί, να μη φοβόσαστε κανέναν. Αν έχεις φίλους, δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα. Και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους, δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε τίποτα. Οικογένεια και φίλους».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ