Ο Χάρης Δούκας (νέος Καμίνης) διαδίδει ότι είναι άνθρωπος του Γιώργου Παπανδρέου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Έχω προειδοποιήσει ότι αν ο φρεσκοεκλεγμένος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας κάνει το μοιραίο πολιτικό λάθος να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, θα διασυρθεί (Διαβάστε ΕΔΩ κι ΕΔΩ).

Τις τελευταίες ώρες φτάνουν στα αυτιά μου διάφορα κελαηδίσματα. Άνθρωποι που πλαισιώνουν τον Δήμαρχο Αθηναίων λένε σε συζητήσεις που κάνουν δεξιά κι αριστερά ότι ο Χάρης Δούκας έχει τη στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου. Και δεν μένουν μόνο εκεί, αλλά συμπληρώνουν και το εξής: “Είναι ο άνθρωπός του. Ο Χάρης Δούκας είναι ο άνθρωπος του Γιώργου Παπανδρέου”. Φαντάζομαι πως δεν τα κατεβάζουν όλα αυτά από το κεφάλι τους. Από κάποιον τα ακούν. Από τον Χάρη Δούκα;

Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Παπανδρέου τα γνωρίζει όλα αυτά. Δεν ξέρω καν αν θα στηρίξει τον Δούκα σε περίπτωση που διεκδικήσει την ηγεσία, καθώς δήλωσε παρών στις εξελίξεις. Εκείνο που ξέρω είναι πως υπάρχει το προηγούμενο με τον αποτυχημένο δήμαρχο Γιώργο Καμίνη. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι αποκαλούν τον χλιαρό Χάρη Δούκα, νέο Καμίνη. Εκείνο που ξέρω είναι πως αυτού του τύπου οι συνειρμοί, αλλά και το πλαίσιο της υποτιθέμενης στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου στον Χάρη Δούκα θα προκαλέσει προβλήματα και στους δύο. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αν ισχύει η φημολογία, προκύπτει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου παίζει παιχνίδι εδώ και καιρό.

Το σίγουρο είναι, πάντως, και αυτό μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές, ότι ο Χάρης Δούκας έχει ξεκινήσει επιθετικό φλερτ προς τον Γιώργο Παπανδρέου. Το τι λέει η πλευρά Παπανδρέου θα το μάθουμε σύντομα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ