Ο Χάρης Δούκας αποκάλυψε ότι μίλησε τηλεφωνικά με Γερουλάνο, Γιαννακοπούλου και Διαμαντοπούλου (vid)

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο Χάρης Δούκας παραδέχτηκε πως έχει μιλήσει ήδη με Γερουλάνο, Γιαννακοπούλου και Διαμαντοπούλου, σημειώνοντας πως το τηλεφώνημα έγινε «γιατί έχω την βαθιά πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα και όλοι τους έχουν εξαιρετικές προτάσεις. Για παράδειγμα αυτό του Παύλου με την “Αναγέννηση”, η Άννα με την ψηφιοποίηση, ο Μιχάλης έχει μιλήσει για συνεργασία, η Νάντια για περιοχές με κοινωνικές ανισότητες. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά».

Σε ερώτηση αν ο Π.Γερουλάνος θα είναι ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος σε περίπτωση που εκλεγεί αρχηγός, ο Χ.Δούκας τόνισε ότι «Δε θα κάνω παζάρι τη τηλεόραση. Τον εκτιμώ βαθιά. Έχει πολύ δυνατό πρόγραμμα που το δουλεύει 7 χρόνια και το αναβαθμίζει συνέχεια και νομίζω ότι μπορούμε να το αξιοποιήσουμε. Ο Παύλος θα διαλέξει μόνος τον ρόλο του στο ΠΑΣΟΚ».

Τέλος, για το debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε πως «είναι σημαντικό να γίνει για να μιλάμε καθαρά και ανοιχτά. Είναι ιστορική κάλπη. Δεν αποφασίζουμε για πρόεδρο, αλλά για ένα άλλο μοντέλο ηγεσίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...