Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σχολίασε την Παρασκευή ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τη Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγο του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, να τον χαστουκίζει στο πρόσωπο την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να αποβιβαστεί από αεροπλάνο στο Ανόι του Βιετνάμ.
Όταν ρωτήθηκε αν έχει κάποια συζυγική συμβουλή για τον Μακρόν, ο Τραμπ απάντησε με χαρακτηριστική παύση και χιούμορ: «Φροντίστε η πόρτα να μένει κλειστή».
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έλον Μασκ – στο πλαίσιο των φημών για τη δική τους προσωπική ζωή – ο Τραμπ αναφέρθηκε στο περιστατικό, το οποίο χαρακτήρισε «όχι καλό».
«Δεν ήταν καλό αυτό, όχι. Μίλησα μαζί του, όμως, και είναι καλά, είναι εντάξει. Είναι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι», σχολίασε, αναφερόμενος στο προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, με το οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η Μελάνια Τραμπ έχουν περάσει σημαντικό χρόνο.
Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, αλλά τους ξέρω και οι δυο είναι καλά».