Ο Τραμπ αναμένει να συλληφθεί την Τρίτη, κάνει έκκληση σε υποστηρικτές του να διαδηλώσουν

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που προσβλέπει σε επιστροφή του στον Λευκό Οίκο το 2024 δήλωσε ότι αναμένει να συλληφθεί την Τρίτη σε σχέση με μια έρευνα που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη για τον φερόμενο χρηματισμό της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς από τον ίδιο και κάλεσε τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν.

Αναφερόμενος στον εαυτό του, ο Τραμπ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο “επικρατέστερος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα συλληφθεί την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας. Διαδηλώστε, πάρτε πίσω το έθνος μας!”, έγραψε στο Truth Social, τη συντηρητική εκδοχή του Twitter που υποστηρίζεται από τον Τραμπ.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν ερευνά την υπόθεση αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κατηγορίες εις βάρος του. Ο Τραμπ πιθανόν να γίνει ο πρώτος πρώην πρόεδρος που διώκεται ποινικά.

Η Στόρμι Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Ντόναλντ Τραμπ και εικάζεται ότι το επιτελείο Τραμπ είχε εξαγοράσει τη σιωπή της έναντι 130.000 δολαρίων – πριν από τις εκλογές του 2016 – ώστε να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις ιδιωτικές στιγμές τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα