Ο Τραμπ ανακάλεσε ακύρωση της συνάντησης του με τον Ζελένσκι μετά από παρέμβαση του Μακρόν μεταδίδει γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακάλεσε την απόφασή του να ακυρώσει την προβλεπόμενη για αύριο Παρασκευή συνάντηση του με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, μετά από παρέμβαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. Αυτό αναφέρει, επικαλούμενος γαλλικές διπλωματικές πηγές, ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM. Ειδικότερα αναφέρει ότι χθες Τετάρτη ο Ουκρανός πρόεδρος ειδοποιήθηκε από τις αμερικανικές αρχές να μην μεταβεί στην Ουάσιγκτον για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι επικοινώνησε με τον Εμάνουελ Μακρόν ο οποίος στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Ντόναλντ Τραμπ και σύμφωνα με τον BFM τον έπεισε να ανακαλέσει την απόφασή του και να δεχθεί τελικά αύριο τον Ουκρανό πρόεδρο στην Ουάσιγκτον.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.