Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να συζητηθούν άμεσα οι δύο προτάσεις για ακρίβεια και δίκαιη φορολόγηση

Να σταματήσει η πλειοψηφία να επικαλείται ανύπαρκτα κωλύματα και να προγραμματιστεί άμεσα η συζήτηση των προτάσεων νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη δίκαιη φορολόγηση, ζήτησε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Σε παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Πρόεδρο του Σώματος Κώστα Τασούλα να θέσει στη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων το ακριβές χρονοδιάγραμμα συζήτησης των δύο προτάσεων νόμου στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές.

Στρέφοντας τα βέλη του προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας ο κ. Φάμελλος ανέφερε ότι «με καινοφανείς διαδικασίες δικής του έμπνευσης, επιχειρεί να αποφύγει την ουσιαστική κοινοβουλευτική συζήτηση και να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες για την ακραία ακρίβεια και την άδικη φορολόγηση των πολιτών».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, οι δύο προτάσεις νόμου, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, συνοδεύονται και από τις εκθέσεις του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τα οικονομικά αποτελέσματα που επιφέρουν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ